Art week!

På Stonehill (Max och Leos skola) så hade dom nyligen en Art week. En vecka som dom i år satte upp en musical på. "Joseph and the amazing technicolur dreamcoat" av Andrew Lloyd Webber och Tim Rice. Här är några bilder från övningar som började runt jul någongång. Max och Leo spela vakter.

Själva uppspelningen höll till på Chowdiah Memorial Hall under två dagar. Vi föräldrar fick gå och titta andra dagen. Det var mycket imponerande med stor scen, mycket bra ljud och ljus sättning. Stående ovationer i slutet för en fantastiskt bra show. Skolchef, rektorer och annan personal medverkade tillsammans med ungdomarna. Teaterhallen dom spelade i var byggd som en megastor violin. Här ses violinhuvudet på hallen.Vi fick inte ta kort inne i hallen men showen spelades in och kommer på DVD så småningom!


Olika djur där vi bor!

Nu har vi märkt av lite olika djur som finns där vi bor. En del av den sötare sorten och en del inte fullt så söta. Jag ser söta små ekorrar i trädgården dagligen eller vad sägs om denna lilla filur som satt på fönsterbrädet utan för mitt studiofönster härom dagen.Sen finns det grodor som hoppar runt när det börjar skymma på kvällarna. Myror trivs både ute och inomhus har vi märkt. Det gäller att försluta flingpaket ordentligt och ha annat livsmedel i förslutna plastburkar t.ex. Det finns ormar har vi hört (inte sett ännu) närmare bestämt kobror. Jag fick berättat för mig om en som fått in en kobra i vardagsrummet en dag! Inte så kul! Den hade blivit skrämd när den blev upptäckt och gömt sig under en skohylla tills att "the snakecatcher" kom och fångade in den. I förebyggande syfte har jag fått telefonnummer till ett sjukhus som hanterar ormbett och som tur är inte är så långt bort från där vi bor. :) Dom rekommenderar att ha dörrar stängda och myggnäten som finns i alla fönster neddragna. Det är en annorlunda detalj här att det sitter myggnät som standard i alla fönster men inte fönster i alla fönster!!! På toaletterna t.ex finns inget glas i fönstren... :)

En liten natur/djur-rapport från oss!

RSS 2.0