Skolstart och registrering!

De första två skoldagarna började med tester för att se på vilken nivå Max och Leo låg i olika ämnen. Resan till skolan Stonehill tar en timma med bil och något längre med buss som dom kommer att åka med sen. Tredje dagen var det dags för registreringen för att få tillstånd att bo här ett år. Det gick smärtfritt trots hemska historier vi hört om att det kan ta flera dagar om inte alla papper finns som dom vill ha. Vi klarade allt på några timmar som tur var.Här väntar vi utanför registreringskontoret på morgonen. Vakter kollade pass när vi gick in och sen fick vi slussas runt i olika köer på olika plan i byggnaden. Efter en snabb lunch kunde vi åka tillbaka och få våra tillstånd. Sen for vi iväg för att kolla på mer hus i ett område som heter Palm Meadows där det bor en hel del svenskar och andra utlänningar. Flera av Max och Leos klasskamrater bos där också.

På torsdagen var det dags för deras första riktiga skoldag på Stonehill. Här är ett kort över hela skolan.Så här trött blev Max efter en skoldag. Han somnade nästan direkt i bilen hem trots att det hoppar och skumpar hit och dit i trafiken. Trafiken är förövrigt inte av denna värld. :)Vi bor fortfarande på hotell men hoppas att vi får ett hus så fort som möjligt. Vi börjar längta efter en mer normal vardag här nu. Torsdagen var även Carinas första riktiga dag på sitt nya kontor här i Bangalore. Jag (Håkan) sitter på hotellet och skriver på bloggen, mailar, spelar lite gitarr och snart ska jag ta en sväng på stan och äta lite lunch. Jag ska även försöka få tag på personal till vårt hus (som alla har här). Mer kommer....

Kommentarer
Postat av: Annsofie

Kul det det rullar på hos er (om än skumpigt). Kan bara tillägga att barmen är lite trötta även här hemma...... Julledigheten du vet. Kramar till er alla och vi följer er med spänning.

2012-01-16 @ 07:46:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0